Sidebar

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 354

Ξαφνική αναστάτωση λόγω Λημναίου

Ξαφνική αναστάτωση λόγω Λημναίου

Η πρόθεση του επιχειρηματία να εμπλακεί στα διοικητικά του Ηρόδοτου προκάλεσε πόλεμο… ανακοινώσεων

Αναστάτωση προκλήθηκε στον Ηρόδοτο, με τον Μανώλη Λημναίο να εκφράζει την πρόθεση να αναλάβει την προεδρία της ομάδας, έχοντας σχεδιάσει και αλλαγές στη λειτουργία της. Η αντίδραση του Στέλιου Σωκιανού ήταν να ξαφνιαστεί, με τον πρόεδρο της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού να τονίζει πως η διοίκησή του έχει διετή θητεία. Αλλά ο Λημναίος πέρασε στην αντεπίθεση, κάνοντας λόγο για παράνομη διοίκηση.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Λημναίος, που έχει θητεύσει και παλαιότερα στον Ηρόδοτο, σημείωσε: «Δηλώνω την πρόθεσή μου να ηγηθώ μιας προσπάθειας για να ξεκινήσουμε μια καινούργια κατάσταση στη Γ’ Εθνική. Δηλώνω έτοιμος να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας. Μπορώ να το κάνω, έχω κάποιους επιχειρηματίες μαζί μου και το θέλω πολύ. Από τη στιγμή φυσικά που υπάρχει και η στήριξη του κόσμου στην προσπάθεια μου, τότε μπορούμε να προχωρήσουμε άμεσα σε διεργασίες.

Δε θέλω να φύγει κανείς από το τωρινό Δ.Σ., αφού κανείς δεν περισσεύει. Θέτω αυτό το ζήτημα, γιατί δε με βρίσκει τίποτα σύμφωνο, όσον αφορά στο σχεδιασμό του Ηροδότου σε όλα τα επίπεδα. Από τις ακαδημίες μέχρι και την πρώτη ομάδα».

Η αντίδραση του Στέλιου Σωκιανιού ήταν η εξής: «Πέφτω απ’τα σύννεφα, εχθές μου δήλωσε τα συγχαρητήρια του και τα γραπτά μένουν. Να’ ναι καλά ο κύριος Λημναίος και τον ευχαριστούμε πολύ, είμαστε όμως ψηφισμένοι για ακόμα ένα χρόνο. Αυτό που πετύχαμε (σ.σ. οι κατακτήσεις τεσσάρων τροπαίων) δεν το έχουν πετύχει εδώ και πολλά χρόνια άλλοι.

Η πέμπτη κούπα μας, θα είναι την επόμενη εβδομάδα, όταν θα έχουν εξοφληθεί οι περισσότεροι και θα είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Είμαστε εκλεγμένοι για δύο χρόνια, έως και του χρόνου και ο κύριος Λημναίος μπορεί να λέει ότι θέλει».

Ο επιχειρηματίας επανήλθε με αυστηρό ύφος και υποστήριξε πως η διοίκηση του Σωκιανού είναι παράνομη: «Για να θυμηθούν ή και να μάθουν κάποιοι, έχω διατελέσει πρόεδρος του Ανδρογέα στη Β’ ΕΠΣΗ από το 2003 έως το 2007. Έχω διατελέσει πρόεδρος στους Ν. Ηρόδοτου και παράλληλα πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ΠΑΣΑ Ηρόδοτου για το διάστημα 2007-2010. Αποχώρησα στα τέλη του 2010, όταν εκλέχτηκα μέλος της ΕΠΣ Ηρακλείου για 3 χρόνια.

Επανήλθα με τους κ. Σαρόγλου και Σεκέρη στον Ηρόδοτο ως αντιπρόεδρος και γύρισα τώρα ως πρόεδρος των Ν. Ηροδότου από το 2016 μέχρι σήμερα. Αυτό είναι εν ολίγοις το βιογραφικό μου και εκτός των άλλων δραστηριοποιούμαι στη Ν. Αλικαρνασσό τα τελευταία 18 χρόνια και θεωρώ την Ν. Αλικαρνασσό και τον Ηρόδοτο κομμάτι από μένα. Δηλώνω στρατιώτης του Ηροδότου, δημότης Ν. Αλικαρνασσού και δεν μπορεί εμένα να με προσβάλλει κανένας “ξενομπάτης”.

Κι όσον αφορά για το αν είναι εκλεγμένη διοίκηση ο κ. Σωκιανός για ένα χρόνο ακόμα, να του υπενθυμίσω ότι δεν είναι διοίκηση, γιατί η διοίκηση του δεν είναι νόμιμη, αφού έχουν παραιτηθεί τουλάχιστον έξι μέλη του συμβουλίου. Κι αυτή τη στιγμή είναι παράνομη. Δε συμφωνώ στο σχεδιασμό της ομάδας, που έφυγαν δικοί μας παίκτες από τη Ν. Αλικαρνασσό για να έρθουν… μισθοφόροι να μας υπηρετήσουν στη Γ’ Εθνική.

Δε συμφωνώ που η πρώτη ομάδα και κάποιοι απ’ το συμβούλιο συναινούσαν οι ακαδημίες να είναι στον ΠΑΣΑ και οι Ν. Ηροδότου να είναι ένα κομμάτι μόνο του, καθώς το είχαν βάλει στο περιθώριο. Μόνο και μόνο για να έχουν την οικονομική απολαβή της ακαδημίας, την οποία πήραν με 200 παιδιά και την κατάντησαν με 90.

Την ομάδα των Ν. Ηροδότου την πήραμε στην πλάτη μας 3-4 άτομα μόνοι μας και τη φτάσαμε ψηλά στην Α2 ΕΠΣΗ χωρίς να οφείλουμε ούτε ένα ευρώ και χωρίς να έχουμε κανένα εισόδημα από πουθενά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να περιμένω ακόμη ένα χρόνο, διότι εγώ είμαι στρατιώτης του Ηρόδοτου κι όταν φύγουν αυτοί πάλι εγώ θα ξαναπάω. Και δέκα χρόνια μπορώ να περιμένω. Εγώ είμαι εδώ, δε φεύγω.

Σχετικά, τώρα, με τα Κύπελλα που επικαλείται ο κ. Σωκιανός, δεν τα πήρε αυτός κι εγώ, αλλά τα πήραν το πάθος των ποδοσφαιριστών μας. Και να σου θυμίσω Στέλιο ότι στα γραφεία μας υπάρχουν πάνω από εβδομήντα Κύπελλα».