Sidebar

«Δεν περάσαμε εύκολα στην Καλαμαριά»

«Δεν περάσαμε εύκολα στην Καλαμαριά»

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα και τον προπονητή του, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, μίλησε ο Βασίλης Βακιρτζής.

Ο πρόσφατα επανεκλεγμένος στις εκλογές του ερασιτέχνη αναφέρθηκε στο «Ράδιο Πρωινή» στο ματς της Κυριακής (2/4, 16:00). Επιπλέον στάθηκε στα θέματα που θα απασχολήσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Αναλυτικά:

Για το ματς με την Καλαμαριά και για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη: «Στείλαμε ένα έγγραφο την προηγούμενη εβδομάδα κατόπιν συνεννοήσεως με την Αστυνομία και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε επίσημη απάντηση για το αν είναι ακόμη τιμωρημένος ο κ. Καλαϊτζίδης. Αυτό που ξέρω είναι ότι τιμωρήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου για ένα μήνα, ημερολογιακά. Ο κανονισμός αναφέρει ότι αν είναι υπότροπος η ποινή διπλασιάζεται. Δεν αναφέρεται στην ποινή, ότι διπλασιάζεται. Θα το ξέρουμε επίσημα την Παρασκευή. Βέβαια κακώς ασχολούμαστε τόσο πολύ. Αν είναι τιμωρημένος θα κάτσει στους φιλάθλους της Καλαμαριάς, που έχουν ζητήσει 400 εισιτήρια. Θα αποφασίσουμε αν θα ανοίξει η κερκίδα της θάλασσας, το πιθανότερο είναι να ανοίξει. Έγινε μια ομιλία της διοικούσας στα αποδυτήρια και παράλληλα έγιναν και πληρωμές. Είναι ένας αγώνας γοήτρου για τον ΑΟΚ. Δεν περάσαμε εύκολα στην Καλαμαριά, είχαμε σοβαρά προβλήματα με τους παίκτες μας λόγω συμπεριφοράς του κ. Καλαϊτζίδη. Υπάρχει ένας παραπάνω λόγος για να κερδίσουμε».

Για την πρόσφατη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη ΑΟΚ: «Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι γιατί ήταν περισσότερος ο κόσμος από την προηγούμενη φορά. Το μεγαλύτερο μέρος των μελών προέρχεται από το ποδοσφαιρικό κομμάτι και λόγω της πορείας που έχει η ομάδα δεν περιμένεις μεγάλη ανταπόκριση. Συμμετείχε πάντως ο κόσμος. Αυτό είναι ικανοποιητικό. Το κακό είναι ότι πάντοτε σε αυτές τις περιπτώσεις ακούμε πολλά αλλά οι υποψήφιοι είναι λίγοι. Ο Σάββας ο Λαζαρίδης εδώ και καιρό βοηθάει την ποδοσφαιρική ομάδα αλλά και τα τμήματα υποδομής. Απλά τώρα θα είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω η να κρύβεται κάτι πίσω από αυτό. Την Πέμπτη θα συνέλθουμε σε σώμα. Η αλήθεια είναι ότι μετά τον Ντίνο Κανάκη ήταν δύσκολο να βρούμε κάποιους που θα έμπαιναν μπροστά. Μέχρι στιγμής ο μόνος που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον είναι ο Γιώργος Λουπέλης. Δεν ξέρω αν θα προκύψει κάποιος άλλος, την τελευταία στιγμή»

Για την εκκαθάριση: «Αν η ομάδα ανέβει στη Β` Εθνική, δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο Αρης αγωνίζεται χωρίς να έχει ολοκληρώσει την εκκαθάριση. Από εκεί και πέρα υπήρχε μια απόφαση το Σεπτέμβριο που έλεγε ότι αν η ομάδα είναι εντός στόχων και να υπήρχε η δυνατότητα τότε θα την προχωρούσαμε. Εγώ είχα πει ότι αν περισσεύσουνε αυτά τα χρήματα, καλό θα ήταν να δοθούν για τις υποδομές και τις εγκαταστάσεις, π. χ το γήπεδο του Κρυονερίου και όχι για κάτι που θα μας χρειαστεί αν και εφόσον η ομάδα φτάσει στη Σουπερ Λιγκ. Τα χρήματα που χρειάζονται για το λογιστικό κομμάτι, είναι περίπου 10 χιλιάδες ευρώ. Από εκεί και πέρα εξαρτάται από το δικηγορικό γραφείο. Πάντως αν δούμε την Καλαμαριά και τη Δόξα που έχουνε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από μας, δεν ασχολείται κανένας με την εκκαθάριση. Αυτές οι ομάδες θα παίξουνε στη Β` Εθνική όπως παίζει ο Αρης αλλά και άλλες ομάδες. Το καλοκαίρι άλλαξε ο αθλητικός νόμος αλλά δεν μας πιάνει. Προλάβαμε και πέσαμε οπότε μπήκαμε σε εκκαθάριση νωρίτερα αντίθετα με τον Πανθρακικό που θα έχει πρόβλημα. Η εκκαθάριση δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για κάποιον επενδυτή».

Για το χλοοτάπητα του «Ανθή Καραγιάννη»: «Θα καταθέσουμε στο Δήμο, χρονοδιάγραμμα εργασιών που πρέπει να γίνουν, ώστε να μην αντιμετωπίσουμε αυτό το καλοκαίρι πρόβλημα με το χλοοτάπητα. Ο χλοοτάπητας με τη συζήτησε που είχαμε κάνει με το Δήμα θα αλλαχθεί ολοκληρωτικά το καλοκαίρι του 2018. Με χρήματα του Δήμου θα πάμε με παρεμβάσεις.  Υπήρχαν δυο επιλογές το περασμένο καλοκαίρι που συζητήσαμε με το Δήμο.Τότε η ομάδα είχε υψηλούς στόχους και προτιμήσαμε αυτό που έγινε».

Για το μέλλον της Διοικούσας Επιτροπής: «Οι άνθρωποι που χρηματοδοτούν την ομάδα το κάνουν για δεύτερη και πλέον χρονιά. Επόμενο είναι να υπάρχει κορεσμός οικονομικός και σωματικός, όταν μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι έγινε μια μεγάλη υπέρβαση. Το σημαντικό για μένα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν αποδείξει και έχουν πληρώσει την αγάπη τους για την ομάδα.  Από εκεί και πέρα οι προθέσεις τους θα ξεκαθαριστούν το αμέσως επόμενο διάστημα. Αλλάζει το συμβούλιο του Ερασιτέχνη, υπάρχει το ματς με την Καλαμαριά αλλά και είναι πολύ σημαντικό ο χορός με το Βασίλη Καρά για να πάρει η ομάδα ανάσες. Είναι σημαντικό να στηριχθεί ο χορός από τον κόσμο, τόσο σε ηθικό επίπεδο, όσο και σε οικονομικό.Πολλά ακούγονται αλλά δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο και συγκεκριμένο, για επενδυτές κτλ».

Για τα άλλα τμήματα του Ερασιτέχνη: «Το σημαντικό είναι ότι είχαμε αυτή τη φορά ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν να στελεχώσουν την προσπάθεια του τμήματος Βόλει και διοικητικά.  Αυτοί οι άνθρωποι βέβαια ήδη έχουν δείξει τα πρώτα σημάδια της δουλειά τους που είναι εξαιρετικά και σημαντικά, ειδικά για το γυναικείο τμήμα. Στο ανδρικό έγινε μια επίσης πολύ καλή προσπάθεια και το τμήμα ενώ είχε πρόβλημα κανονικά προχώρησε».