Sidebar

«Ούτε στην Ουγκάντα τέτοιο γήπεδο»

«Ούτε στην Ουγκάντα τέτοιο γήπεδο»

Ανακοίνωση-απάντηση εξέδωσε ο Φωστήρας, στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου.

Η διοίκηση του «φονέα» απάντησε στην επιστολή του εκπροσώπου του Δήμου της περιοχής κ. Κόλλια, με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σε ότι ελέχθη σε απάντηση του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου (της επιστολής διαμαρτυρίας του ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑ προς τον Δήμο)  από τον υπεύθυνο αθλητισμού του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου (και όχι από τον Δήμαρχο) κ. Κόλλια Δημήτρη, έχουμε να απαντήσουμε τα εξής τα οποία δεν γνωρίζει ή του διαφεύγουν ή κάνει πως δεν τα ξέρει.

Θέλετε να πούμε αλήθειες;

Πρώτον:

Προβλήματα η ομάδα δεν έχει κ. Κόλλια, αν εννοείτε διοικητικά και αγωνιστικά, μα καθόλου σας το διαβεβαιώνουμε. Το γηπεδικό ναι, είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, γιατί σε τέτοιο γήπεδο ούτε στην Ουγκάντα δεν αθλούνται οι αθλητές. Τα παπαγαλάκια σας δεν σας τα έχουν πει καλά. Περιμένουμε να επανέλθετε όπως  λέτε.

Δεύτερον:

Το καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση προβλημάτων που λέτε, τι εννοείται κ. Κόλλια;

Για τις σάπιες σανίδες εδώ και τρία χρόνια;

Για τις καμένες λάμπες στους προβολείς που από την σκουριά έχουν αλλάξει χρώμα;

Που το γήπεδο, ήταν και είναι ξέφραγο αμπέλι και όποιος θέλει μπαίνει μέσα και παίζει και άλλα πολλά που έχουν γίνει και εσείς είσαστε ενήμερος;

Ας είναι καλά κάτι παλιόπαιδα - φίλαθλοι του ΦΩΣΤΗΡΑ που με δικά τους έξοδα και πολλές ώρες από την καθημερινότητά τους βάψανε, ξεχορτάριασαν, έφτιαχναν κάγκελα και συρματοπλέγματα, έκαναν τους φύλακες τα βράδια μέχρι της δυο τα μεσάνυχτα;

Αυτά τα ξέρετε κ. Κόλλια;

Τρίτον:

Λέτε ιδιοκτησιακά ανήκει στον Δήμο και έχουν παραχωρηθεί οι εγκαταστάσεις για χρήση στην ομάδα του ΦΩΣΤΗΡΑ.

Ποιο ανήκει δεν μας είπατε, ένας χώρος που αγοράστηκε το 1954-55 με 6.000 λίρες (ιδιόκτητο δηλαδή) και επί Χούντας δόθηκε από κάποιο Δημαρχάκο με το έτσι θέλω στην ΓΓΑ; Που σαν μαύρο πρόβατο το γύρισαν μετά από χρόνια στον Δήμο Ταύρου να έχει την επιστασία αλλά πάντα για τον ΦΩΣΤΗΡΑ και από σπόντα με την ένωση των Δήμων πέρασε στα χέρια σας και μας λέτε ότι μας το παραχωρείτε κιόλας; Δεν ξέρουμε αν το 1955 είσασταν γεννημένος. Τα αυτονόητα δεν τα αγγίζουμε κ. Κόλλια.

Τέταρτον:

Κάθε χρόνο προβαίνουμε με δαπάνες του Δήμου στην συντήρηση και επισκευή των εγκαταστάσεων.

Να γελάσουμε ή να κλάψουμε;

Πέρυσι κάποιο παιδάκι παραλίγο να πέσει από την εξέδρα όταν υποχώρησε η σαπισμένη τάβλα (ναι τάβλες το μόνο γήπεδο ήμασταν στην Β' Εθνική που είχαμε τάβλες ... για να μην πω ότι είχαμε πληθώρα τουαλετών) και έχει πολλές παναθεμάτες και ακόμα έρχονται.

Τα 50 και πάνω καθίσματα που έσπασαν τα καλόπαιδα της Καλλιθέας όταν το είχαν έδρα ακόμα να έρθουν.

Μπορούμε να εξιστορούμε για ώρες.

Να σας θυμίσω ότι η ομάδα πέρσι έδωσε 10. 000 ευρώ περίπου για το χόρτο, για να φέρει ποταμίσια άμμο, να φέρουμε μηχανήματα να το στρώσει δυο φορές, λόγω ακαταλληλότητας αγωνιστικού χώρου.

Παράλληλα, όπως αναφέρουμε και πιο πάνω, βαψίματα δοκάρια του 9χ9 συρματόπλεγμα πάγκους βάψιμο ακόμα και τους πυλώνες μέχρι που φτάναμε τους βάψαμε.

Το μόνο που έκανε η Δημοτική Αρχή ήταν ο υποσταθμός υψηλής τάσης που αναγκαστικά το έκανε λόγω ΔΕΗ.

Μήπως θυμάστε ποιος πήγαινε και άνοιγε το γήπεδο στις 6.30 το πρωί για να μπουν τα συνεργεία;

Το να αλλάξετε το χόρτο μετά από 22 χρόνια δεν είναι η ανακάλυψη του μπαρουτιού.

Είναι το αυτονόητο, μετά κι όλας από τις δικές σας δημοσιεύσεις ότι αλλάξατε στο Μοσχάτο το χόρτο (και πολύ καλά κάνατε) με το τάδε ποσό και ερχόσαστε και μας κουνάτε το δάχτυλο ότι ( να κοιτάτε θα σας αλλάξουμε το χόρτο γιατί φωνάζετε;).

Μετά από 22 χρόνια;

Αυτή την πόρτα του γηπέδου μας την ζήτησαν στο ίδρυμα ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ να στολίσουν την γκαλερί τους ... είναι έργο τέχνης....

Και να γνωρίζεται κύριε Κόλλια ότι δεν θέλουμε να μας φτιάξετε το γήπεδο Καραΐσκάκη, αλλά ένα γήπεδο που να μπορείς να πηγαίνεις με ασφάλεια και τις ελάχιστες ανέσεις που σου παρέχει ένα γήπεδο ...

Πέμπτο:

Και πάμε στα πιο σοβαρά τώρα ...

Ως Δημοτική αρχή ανταποκριθήκαμε στκαι σε αυτό το θέμα παραχωρώντας την χρήση των γηπέδων 9χ9 στον ΦΩΣΤΗΡΑ!

Ο ιδιώτης που είχατε βάλει (όχι εσείς ευτυχώς) με μια σύμβαση αποικιοκρατική που δεν υπάρχει ούτε στο σκάνδαλο SIEMENS το έκανε τσιφλίκι του (γιατί έτσι συμπεριφέρονται κάποιοι στον Ταύρο με τις πλάτες κάποιων Δημοτικών αρχόντων) δεν τήρησε ποτέ τα προσυμφωνημένα, παρά μόνο για 3-4 μήνες και για 13 χρόνια πάνω κάτω έκανε ότι ήθελε και μάλιστα με τα λεγόμενα σας που από ότι ξέρω και εγώ από άλλες πηγές δεν πλήρωνε αυτά που είχε υπογράψει. Κοινώς έβαλε φέσι τον Δήμο και με λεονταρισμούς μπράβους και άλλα κόλπα εκφόβιζε παράγοντες του ΦΩΣΤΗΡΑ της κάθε διοίκησης.

Με τίνος τις πλάτες κύριε Κόλλια τα έκανε αυτά; Με τις δικές μας πάντως όχι.

Ποια 20 χιλιάρικα μας λέτε; Τα αγύριστα; Πότε πήρατε για τελευταία φορά χρήματα από τον εν λόγω κύριο;

Τι ρεύμα έκαιγε ο κύριος αυτός με αναμμένους τους προβολείς μέχρι τις 3 το πρωί;

Πότε πλήρωσε ΔΕΗ;

Αλλά βλέπετε ήταν από την Σάμο. Μην λέτε ένα ποσό μόνο και μόνο για εντυπωσιασμό.

Δηλαδή μας λέτε ότι μας επιδοτείται 20.000 ευρώ τον χρόνο.

Μα οι ακαδημίες του ΦΩΣΤΗΡΑ 150 παιδιά περίπου που θα κάνουν προπόνηση κύριε Κόλλια;

Γνωρίζεται ότι δεν φτάνουν οι ώρες για εμάς και παίρνουμε και ώρες από τον ΑΙΑΝΤΑ όπως παίρναμε και στο Μοσχάτο, εκτός και αν θέλετε όπως γίνονταν με τον ιδιώτη (7.30-8 το απόγευμα μας πέταγαν έξω από τα γήπεδα) να πηγαίνουν τα παιδιά στο Ρέντη πάλι να κάνουν προπόνηση.

Αυτό θέλετε;

Τώρα για το θέμα του ΑΟ Νικαίας, δεν σας πληροφόρησαν καλά τα παπαγαλάκια σας.

Γιατί δεν ρωτήσατε τον Δήμαρχό σας που ήταν ενήμερος για το θέμα αυτό εδώ και πολύ καιρό;

Γιατί ακούτε τους κάθε λογής καλοθελητές και σας τα λένε όπως τους συμφέρει;

Χρήματα δεν είχαμε, ούτε παίρνουμε από την εν λόγω ακαδημία.

Έχουμε μια συνεργασία με στόχο τα παιδιά να ενταχθούν όλα στον ΦΩΣΤΗΡΑ και να ξέρετα κάτι σε μια κυρία δεν μιλάνε ποτέ έτσι. Πρέπει να έχουμε ένα επίπεδο νομίζω.

Και ένα άλλο κύριε Κόλλια για λόγους τάξις  και ευθιξίας και δεοντολογίας δεν πάει κανείς στο γήπεδο του ΦΩΣΤΗΡΑ να κάνει φασαρία μαζί με τον προπονητή του ΑΙΑΝΤΑ ΤΑΥΡΟΥ και ας είναι Δημοτικός Σύμβουλος. Είναι θέμα αρχής.

Τα ωράρια τα έχουμε στείλει κύριε Κόλλια αλλά δεν καταλαβαίνουμε ένα πράγμα.

Αυτός ο ιδιώτης στο γήπεδο του Αίαντα που πηγαίνει, πληρώνει κύριε Κόλλια;

Αυτός ο ιδιώτης που του ζήτησε ο προπονητής του ΦΩΣΤΗΡΑ να καθυστερήσει 5 λεπτά την προπόνηση μας  και αυτός μόνο που δεν μας έβρισε, πληρώνει κύριε Κόλλια; Και μην μου πείτε ότι είναι ομάδα του Ταύρου, ιδιώτης είναι με γήπεδα δικά του και ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Αλλά είπαμε, εδώ υπάρχει ένα μεγάλο αλλά.

Υ/Γ

Εμάς μην μας σεβόσαστε κύριε Κόλλια, περαστικοί είμαστε.

 

Τουλάχιστο σεβαστείτε το όνομα του ΦΩΣΤΗΡΑ μας, που θα υπάρχει για μια ζωή»