Sidebar

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 359

Ανακοίνωσε Γεωργίου η Χαλκίδα

Ανακοίνωσε Γεωργίου η Χαλκίδα

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση των Ευβοιωτών και από την επόμενη σεζόν, θα φορά τα «κυανόλευκα». 

Την προηγούμενη σεζόν ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ήταν αντίπαλος του ΑΟ Χαλκίδας, καθώς έπαιζε με τη φανέλα της Θήβας, αλλά πλέον θα αποτελεί μέλος του.

Δείτε αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την έναρξη συνεργασίας με τον δεξιοπόδαρο, κεντρικό αμυντικό Παναγιώτη Γεωργίου.

Ο 29χρονος Ευβοιώτης ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας κι από σήμερα λογίζεται επίσημα ποδοσφαιριστής του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ.

Με παραστάσεις από ιστορικές ομάδες της χώρας μας (Α.Ο. Τρικάλων, Παναχαϊκή, Αχαϊκή) και μετά την πολύ καλή περσινή του σεζόν στον Α.Ο. Θήβας (26 συμ. 1 γκολ), θεωρείται μια πολύ αξιόπιστη λύση για το κέντρο της άμυνας.

Εμείς του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, τύχη και πολλές επιτυχίες με τη «νερατζούρι» φανέλα».

Το γραφείο Τύπου