Sidebar

«Έχει πέσει... κεραυνός»

«Έχει πέσει... κεραυνός»

Για τις διοικητικές εξελίξεις στη Ζάκυνθο μετά και την παραίτηση της Προέδρου, Ροδούλας Σπινθάκη μίλησε ο Μάρκος Στεφανίδης.

Ο προπονητής της ομάδας σχολίασε στο ραδιόφωνο του «ΕΡΜΗ» τα όσα συμβαίνουν σε αυτή, τονίζοντας πως, «έχει πέσει ένας... κεραυνός και έχει καταστρέψει κάποια πράγματα».

Αναλυτικά:

«Ερχόμενος εδώ στο ΕΡΜΗ το σκέφτηκα αρκετά και θα ήθελα μέσω της εκπομπής σας να μιλήσω μόνο ποδοσφαιρικά χωρίς να υποτιμώ το πρόβλημα που υπάρχει στην διοίκηση. Το ιδανικό σε μια ομάδα είναι να λειτουργούν όλα σωστά. θα πρέπει λοιπόν να απομονώσουμε αυτές τις δύο δυναμικές (διοίκηση-ποδοσφαιρικό κομμάτι) για το καλό της ομάδας. Το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο. Το τέλειο μοντέλο είναι διοίκηση, τεχνικό τιμ, παίκτες και κόσμος. Αυτά τα 4 στοιχεία να είναι ένα! Αυτό στην δική μας την ομάδα δεν συμβαίνει!

Έχει πέσει ένας κεραυνός έχει καταστρέψει κάποια πράγματα του οικοδομήματος αυτού! Το δικό μας το κομμάτι, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές είμαστε μια γροθιά! Δουλεύουμε πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα ανεπηρέαστοι! Από εκεί και πέρα το κομμάτι της διοίκησης βρίσκεται σε μια σύγχυση και το 4ο κομμάτι ο κόσμος ο οποίος είναι στενοχωρημένος και αποπροσανατολισμένος από τις εξελίξεις! Θα πρέπει εμείς να παρασύρουμε όλους τους υπόλοιπους να μπορέσουμε να ξαναγίνουμε ένα! Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής! Χθες (προχθές) τα παιδιά (ποδοσφαιριστές) μίλησαν μεταξύ τους, μπήκα και εγώ μετά στην κουβέντα που ήταν πάρα πολύ σοβαρή. τους είπα την γνώμη μου και την άκουσαν ευλαβικά!

Αποφασίσαμε να μπούμε στο ματς, να καούμε όλοι μαζί να κερδίσουμε για την ομάδα μας στο ματς της Κυριακής, να δώσουμε το στίγμα μας και ίσως να βοηθήσουμε στην λύση του προβλήματος που υπάρχει! Με το τρόπο που ξέρουμε θα βάλουμε στην άκρη τον εγωισμό, τα καθημερινά προβλήματα σίτισης, στέγασης, περίθαλψης και αρκετά οικονομικά προβλήματα που είναι η καθημερινότητα αυτών των παιδιών. Αφήνουν λοιπόν αυτά τα παιδιά όλα τα προβλήματα, παίζουν για το έμβλημα στο στήθος!

Κάθε κτύπος της καρδιάς κτυπάει στο σήμα και αυτό μεταδίδεται! Αυτό είναι το σύνθημα για εμάς και τα παιδιά! Ο κόσμος βλέπει μόνο έναν αγώνα, μια παράσταση, πίσω από την σκηνή κανείς δεν γνωρίζει τα προβλήματα που υπάρχουν τα παιδιά έχουν έρθει σε ένα περιβάλλον που αυτή την στιγμή δεν είναι το σωστό! Δυστυχώς δεν υπάρχουν συμβόλαια σε αυτή την κατηγορία και το μόνο πράγμα που μας σώνει είναι η συμφωνία…ο λόγος που λέμε το να δίνεις στο χέρι σου! Αν χαθεί αυτό χάνεται και η εμπιστοσύνη! Αν δεν υπάρχει αυτό έχετε ο φόβος που είναι ότι χειρότερο σε έναν ζωντανό οργανισμό όπως είναι οι ομάδες! Αυτή την στιγμή οι ποδοσφαιριστές μου μέσα από αυτή την δύσκολη στιγμή έχουν ατσαλωθεί και αυτό φαίνεται πλέον στον αγωνιστικό χώρο, στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα.

Το γυαλί λοιπόν οι σχέσεις του έμψυχου υλικού με την διοίκηση έχουν διαρραγεί δεν μπορώ να πω κάτι διαφορετικό! Για αυτό οι παίκτες μου αυτή την στιγμή είναι μάγκες και μπαίνουν στα δύσκολα προσπαθώντας ποδοσφαιρικά να βγάλουν κάτι καλό.

Δεν είχαμε καμιά ενημέρωση… η παραίτηση της προέδρου έπεσε στα κεραυνός, είχαμε άγνοια της κατάστασης, υπήρχε αυτό το μούδιασμα, είχαμε βγάλει το πρόγραμμα με το διήμερο ρεπό και έτσι κύλησε η περασμένη εβδομάδα. Από εκεί και πέρα κανείς δεν μας έδωσε απαντήσεις σε αυτά που συνέβησαν σε διοικητικό επίπεδο.

Μην νομίζετε ότι και στα προηγούμενα παιχνίδια πήγαιναν όλα ρολόι και εκεί υπήρχαν προβλήματα. Τα παιδιά σε κάθε παιχνίδι υπερβάλουν εαυτούς και αυτό εγώ το βλέπω καθημερινά στις προπονήσεις. Για εμάς είναι σαν να τελείωσε η προετοιμασία! Σε αυτό το κομμάτι οι παίκτες έχουν ανταπεξέλθει πάρα πολύ και έχουν αφομοιώσει πάρα πολλά πράγματα! Βρεθήκαμε απέναντι σε ομάδες με μπατζετ 400.000 ευρώ και σταθήκαμε σωστά όπως με Βλαχιώτη, με Καλαμάτα (α΄ μέρος) και με Πύλο που κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι.

Για το ματς της Κυριακής ο κόσμος οφείλει και χρειάζεται να έρθει στο γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ανάγκη τον κόσμο σε αυτό το παιχνίδι να έρθουν όλοι οι Ζακυνθινοί να βοηθηθούν οι παίκτες μας, μαζί με τις δικές τους δυνάμεις να κατακτήσουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς! Το ξαναλέω οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται το κόσμο την Κυριακή να έρθει στο γήπεδο! Να είμαστε όλοι συνεπείς σε αυτό το σημαντικό ραντεβού. Από εκεί και πέρα εγώ προσωπικά θέλω να δω τους παίκτες μου να κάνουν τον καθήκον τους! Αν δεν το κάνουν τότε και εγώ θα έχω το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης και την επόμενη στιγμή θα σηκωθώ και θα φύγω!

Πιστεύω σε αυτό που κάνω, έχω μάθει στα δύσκολα από μικρό παιδί, γνωρίζω ότι ο χρόνος δεν είναι υπέρ μας με αυτά που συμβαίνουν, όμως είμαι καπετάνιος και ο καπετάνιος τελευταίος πηδάει από το πλοίο. Είμαι υπόχρεος με αυτά τα παιδιά, μένω μαζί τους να είμαι σωστός απέναντι τους.

Μένω στην ομάδα και τους το έχω υποσχεθεί. Είμαι στην ομάδα για να φέρω εις πέρας αυτό που ανέλαβα σε αυτού μου με είχε τιμήσει ο Στέλιος Γούναρης στην αρχή. Θέλω να φέρω εις πέρας την αποστολή μου και να τιμήσω την ομάδα, τους παίκτες , το κόσμο και την εκάστοτε διοίκηση του Συλλόγου. Το ξαναλέω τεχνικό τιμ και παίκτες είμαστε μια γροθιά και έτοιμοι για το ματς της Κυριακής!».