Sidebar

ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΜΑΔΑΣ

FOOTBALL LEAGUE ΝΟΤΟΣ
Γ ΕΘΝΙΚΗ 1ος Όμιλος
Γ ΕΘΝΙΚΗ 2ος Όμιλος
Γ ΕΘΝΙΚΗ 3ος Όμιλος
Γ ΕΘΝΙΚΗ 4ος Όμιλος
Γ ΕΘΝΙΚΗ 5ος Όμιλος
Γ ΕΘΝΙΚΗ 6ος Όμιλος
Γ ΕΘΝΙΚΗ 7ος Όμιλος
Γ ΕΘΝΙΚΗ 8ος Όμιλος
Γ ΕΘΝΙΚΗ 9ος Όμιλος
Γ ΕΘΝΙΚΗ 10ος Όμιλος
FOOTBALL LEAGUE ΒΟΡΡΑΣ

Η συνέντευξη Τύπου από το Επισκοπή-Παλαιόχωρα 2-0

Η συνέντευξη Τύπου από το Επισκοπή-Παλαιόχωρα 2-0

Πολύ γρήγορα οι δύο προπονητές Αστέριος Θεμέλης (Παλαιόχωρα) και Μάρκος Στεφανίδης (Επισκοπή) αντιλήφθηκαν ότι το επίκεντρο της κουβέντας δεν ήταν ο μεταξύ τους αγώνας αλλά το να προβούν σε μια σύντομη σύνοψη της όλης σεζόν.

Και οι δύο, αφού απέδωσαν τα εύσημα ο ένας για την προσπάθεια του άλλου, γνώριζαν πολύ καλά ότι απείχαν λίγο από την εκπλήρωση του στόχου που είχαν βάλει…

Εκτός από τους δύο προπονητές, μίλησαν και τρεις παίκτες, ο Α. Νικολίτσης (Παλαιόχωρα), ο τερματοφύλακας Μάνος Χρήστου και ο πρώτος σκόρερ του 5ου ομίλου, Νίκος Κατσκοκέρης (Επισκοπή).

Α. Θεμέλης:
«Συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα της Επισκοπής για όλη την πορεία που είχε σ’ αυτό το πρωτάθλημα. Αξιολογημένα, ήταν από τις καλύτερες στο πρωτάθλημα κι αυτό το αποδεικνύει το γεγονός ότι μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική κυνηγούσε την άνοδο. Εύχομαι την επόμενη χρονιά να υλοποιηθεί ο στόχος της.

Στο σημερινό (σ.σ. Κυριακή) ματς η διαφορά των δύο ομάδων ήταν εμφανής. Παίξαμε δίχως άγχος και ζήτησα από τα παιδιά να ευχαριστηθούν το ματς. Στο α’ ημίχρονο δεν έγινε αυτό που είπαμε. Με στεναχώρησε γιατί όλη τη χρονιά είχαμε άλλον τρόπο σκέψης. Στο β’ ημίχρονο μετριάσαμε την εικόνα μας αλλά η νίκη της Επισκοπής είναι δίκαιη».
Ερωτηθείς για το τι προσδοκά από την αναδιάρθρωση, ο κ. Θεμέλης απάντησε: «Το τί μέλει γενέσθαι δεν το γνωρίζουμε. Στην Ελλάδα ζούμε και εμείς οπότε, αναμένουμε τα γεγονότα. Να ευχηθώ καλό καλοκαίρι στον κόουτς, στην ομάδα, σε σας (μίντια) με υγεία».

Μ. Στεφανίδης:
«Έχουν δύο σκέλη αυτά που θέλω να πω. Το πρώτο έχει να κάνει με το ματς και το άλλο με τη μέχρι τώρα πορεία μας. Να ευχαριστήσω τον κόουτς (σ.σ. Θεμέλη) για τα καλά του λόγια. Όταν τα λόγια έρχονται από τον αντίπαλο, έχουν μεγαλύτερη αξία. Άλλωστε τον Αστέριο τον εκτιμώ πολύ και σαν άνθρωπο και σαν προπονητή.

Θυμάμαι ότι και στο α’ μεταξύ μας ματς στον α’ γύρο, ήταν πολύ καλό (η Επισκοπή είχε κερδίσει 1-4).
Όχι, για τυπικούς λόγους, θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους στην Παλαιόχωρα και ελπίζω να επαληθευτούν τα τελευταία νέα. Μέσα από την καρδιά μου να σωθεί η ομάδα γιατί είναι ένας υγιής σύλλογος που προάγει το ποδόσφαιρο στο τεχνικοτακτικό κομμάτι αλλά και σ’ αυτό της οργάνωσης.

Όσο για μας, φέτος αποκομίσαμε μια βαθμολογική συγκομιδή όπου είναι η κληρονομιά για την ερχόμενη σεζόν προκειμένου να γίνουμε καλύτεροι του χρόνου. Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε παραπάνω από 42 βαθμούς. Για τον ίδιο λόγο που πληρώνει η Παλαιόχωρα λόγω της μικρής συγκομιδής βαθμών στην έδρα της, πληρώσαμε και εμείς τη μη άνοδό μας.

Κάναμε όμως μια γεμάτη χρονιά. Να ευχαριστήσω τα παιδιά που με στηρίξανε όταν ήρθα και θεωρώ πως, αν εγώ τους έδωσα κάτι, αυτή είναι η χαρά του προπονητή. Να νιώθει ότι προσέφερε…
Από ‘κει και πέρα, θα κοιτάξουμε να μελετήσουμε τη νέα χρονιά. Έχουμε φυσικά ένα παιγνίδι μπροστά μας, τον τελικό της ΕΠΣΡ ένα σημαντικό παιγνίδι και θα το αντιμετωπίσουμε με τον ανάλογο σεβασμό.

Για το ματς σήμερα δεν είχε σκοπιμότητα. Παίξαμε ελεύθερα, αλλάξαμε κάποιες τακτικές προσεγγίσεις αλλά θεωρώ ότι ήταν ένα ματς περισσότερο για να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Δηλώσεις ποδοσφαιριστών:

Α. Νικολίτσης:
«Ήρθαμε εδώ να παίξουμε ένα ματς για να το ευχαριστηθούμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Επισκοπής. Στο α’ ήταν καλύτερη, στο β’ παίξαμε όπως ξέρουμε.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες φάσεις αλλά δεν τα καταφέραμε.
Φέτος ήταν ένα μάθημα για εμάς η όλη σεζόν γιατί προέκυψαν δύσκολες συνθήκες. Τα νέα αναφέρουν ότι θα πέσουν μόνο δύο ομάδες. Ευελπιστώ στα καλύτερα για να δούμε τί θα κάνουμε. Εύχομαι υγεία και το καλοκαίρι να μαζέψουμε δυνάμεις για να επιστρέψουμε καλύτεροι αλλά και δυνατοί».

Μανώλης Χρήστου:
«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Είχαμε να διαχειριστούμε μια ήττα (σ.σ. με τον Ιωνικό) και νομίζω ότι τα καταφέραμε. Ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Από τη νέα χρονιά θα βάλουμε κάτω τα δεδομένα και θα δούμε πως θα πράξουμε».