Sidebar

Μοσχάτο: "Δώστε εγγυήσεις και αν είναι για το καλό της ομάδας σας την εμπιστευόμαστε"

Μοσχάτο: "Δώστε εγγυήσεις και αν είναι για το καλό της ομάδας σας την εμπιστευόμαστε"

 

Εξελίξεις στην ΑΕ Μοσχάτου.

Αναλυτικά:

Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό της επανόδου στις Εθνικές Κατηγορίες. Ένα όνειρο απαίτηση όλων των Μοσχατιωτών, για την ιστορική μας ομάδα που έφερε χαμόγελα και αισιοδοξία σε όλους μας.
Οι απαιτήσεις μεγαλώνουν σε όλα τα επίπεδα και η Διοίκηση οφείλει να λειτουργήσει με γνώμονα το σωστό προγραμματισμό σε όλα τα επίπεδα ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις.
Νέες προκλήσεις σε ένα δύσκολο και ιδιαίτερα απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον.
Η ομάδα χτίζεται και κάποιοι ματώνουν οικονομικά για να υλοποιηθεί ότι οραματιζόμαστε.
Όμως, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν οι Μοσχατιώτες και που άμεσα πρέπει να αποσαφηνιστούν.
Για την ακρίβεια κάποιοι πρέπει να εξηγήσουν την σκοπιμότητα των πράξεών τους, να σεβαστούν την ιστορία της ομάδας και κυρίως να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους.
Η ομάδα δέχθηκε (Στην περίοδο των μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική) μία αγωγή 6 ατόμων που αμφισβητούν την νομιμότητα του εκλογικού αποτελέσματος της ΓΣ του σωματείου και επιζητούν να ακυρωθεί και να γίνουν νέες εκλογές.
Καταρχήν όλα θα αποδειχθούν στην ώρα τους και ο καθένας εμπλεκόμενος ένθεν κακείθεν θα είναι υπόλογος προσωπικά για τις συνέπειες τυχόν έκνομων πράξεών...
Οι 4 εξ αυτών που δεν θα αναφέρουμε τα ονόματά τους εδώ για να μην τους διαφημίζουμε κιόλας είναι διεγραμμένοι από το σωματείο και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διεκδικήσουν τίποτε. Γνωρίζουν τους λόγους και δεν θα το αναλύσουμε περαιτέρω.
Οι 2 άλλοι που συνυπογράφουν είναι ο γυν πρόεδρος του ΑΟ Καραβά κύριος Βασίλης Γκούμας και η ειδική γραμματέας του ιδίου συλλόγου, σύζυγος του κυρία Αφροδίτη Μάντη.
Δεδομένου ότι ο ΑΟ Καραβάς είναι φίλο σωματείο και δεν υπάρχει ούτε αντιπαλότητα ούτε ανταγωνισμός δεν αντιλαμβανόμαστε την εμπλοκή των ανωτέρω 2 αναφερόμενων η οποία δύναται να παρεξηγηθεί. Δεν υφίσταται λόγος ο Πρόεδρος ενός σωματείου να επιθυμεί να κηρυχθεί άκυρη η εκλογική διαδικασία άλλου σωματείου. Αν όμως συντρέχει τέτοιος καλό θα ήταν να εξηγηθεί.
Καλούμε τους συγκεκριμένους να αποσύρουν τα ονόματα τους απο την σχετική αγωγή και να μην συντηρήσουν την διαδικασία εναντίον των συμφερόντων του σωματείου μας η οποία είναι μεν ξεκάθαρη αλλά χρονοβόρα και θα αργήσει να ολοκληρωθεί.
Οι συνέπειες αυτής της αγωγής είναι ότι μπλοκάρεται η επιχορήγηση κάθε είδους προς το σωματείο καθώς δεν μπορεί να χορηγηθεί από το πρωτοδικείο το απαραίτητο πιστοποιητικό "Περί μη αμφισβήτησης εκλογικής διαδικασίας".
Εμείς ως σωματείο έχουμε κάνει όλες τις ενέργειες που μας κατοχυρώνουν και είμαστε βέβαιοι για την τελική έκβαση του θέματος.
Ο κύριος Βασίλης Γκούμας και η σύζυγός του είχαν κανονικά δικαίωμα να συμμετέχουν κανονικά σε όλες τις διαδικασίες καθώς ακόμα είναι πλήρη μέλη του συλλόγου μας.
Τους καλούμε να παραιτηθούν από την αγωγή ώστε να μείνουν έκθετοι οι υπόλοιποι 4 και να αντιμετωπιστούν όπως τους αρμόζει από τα αρμόδια δικαστήρια...
Θα πρέπει να συνεκτιμήσουν όλοι στην παρούσα φάση ότι προτεραιότητα είναι το κτίσιμο της ομάδας για την Γ Εθνική.
Και αυτό προϋποθέτει και μεγάλη οικονομική συμμετοχή εκ μέρους μας...
Αν τώρα υπάρχει η δυνατότητα για κάτι καλύτερο από τους γνωστούς - αγνώστους 4 εδώ είμαστε εμείς.Δείξτε, αποδείξτε οτι μπορείτε... δώστε εγγυήσεις και αν είναι για το καλό της ομάδας σας την εμπιστευόμαστε.
Απλά τα χρήματα να μην είναι από το μονόπολυ, ούτε να είναι "νοτισμένα" από την υγρασία και κυρίως να μην είναι bitcoin η φασόλια...
Εξαιρουμε ξαναλέμε τον κύριο Γκούμα και την κυρία Μάντη από αυτήν την διατύπωση καθώς απευθύνεται σε άλλους...
Με αυτούς τους άλλους "θα τα πούμε στα γουναράδικα"
Μετά τιμής
Για το ΔΣ της ΑΕΜ
Κάτωνας Βαζαίος
Πρόεδρος ΑΕ Μοσχάτου